2012-11-07

Langai ir lauko durys

Na va pagaliau sulaukiau momento kada dėžė bus uždaryta. Atvyko senai laukti langai, durys ir vartai :) Viskas pilka pilka, net ir iš vidaus (Ia.)

 



 

7 komentarai:

  1. Grazu. Okas per durys katilines? Kaip langu pilkos spalvos kaina? labai skiriasi nuo einamiausios rudos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Durys metalinės viduj su vata. Mažeikių gamybos. O langi su spalva tik Ia. Dėl spalvos langai pabrango 400Lt.

      Panaikinti
  2. O gal gali tiksliau kieno gamybos durys, nes as pats is Mazeikiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas, gal gali smulkiau papasakoti, kaip langus kyliavo. Ar išpjovė XPS kyliukus vietoje? Aš irgi montuosiu langus į apšiltintas angas, suku galvą kaip juos reikės užkyliuoti. Dėkui!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikas, mane irgi domina atsakymas i paskutini komentra "gal gali smulkiau papasakoti, kaip langus kyliavo. Ar išpjovė XPS kyliukus vietoje? Aš irgi montuosiu langus į apšiltintas angas, suku galvą kaip juos reikės užkyliuoti. Dėkui!"

    AtsakytiPanaikinti
  5. O man labai gražu kai langai, lauko durys ir kiemo vartai būna suderinti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Grazus namo isplanavimas, svarstau kuris laikas tarp vienaaukscio ir atskiro garazo pastato ir dvieju aukstu, bet turbut apsistosim ties dviauksciu kaip jusu. Ir dar dideles dvejones kokios bus fasado apdailos medziagos.. Dizaineris siulo maisyti medzio apdaila su tinku, taip nuozulniai nueitu medis su stogo linija, o kitas variantas tamsiai rudu/juodu klinkeriu- solidu, bet brangiau ir vasara gali but karsta.. Ar pasiteisino jusu sprendimas?

    AtsakytiPanaikinti